Тротинет 2 во 1 scooter/ride on "X-PRESS" - Super 7.mk

Тротинет 2 во 1 scooter/ride on “X-PRESS”

3,990 ден

Играчката е погодна за деца над 1 година и тежина до 20 кг кога се користи како играчка за јавање и до 50 кг кога се користи како играчка за скутер;
Мултифункционален производ кој може да се вози на 2 различни начини – како скутер и играчка за возење;
Трепкачки разнобојни LED светла на тркалата;
Играчката е произведена во согласност со барањата на европските директиви и безбедносните стандарди за играчки.

 

Достапно

Тротинет 2 во 1 scooter/ride on “X-PRESS”

3,990 ден