Dolce музичка лежалка за бебиња (Релаксатор) - Super 7.mk

Dolce музичка лежалка за бебиња (Релаксатор)

2,750 ден

Детската музичка лежалка Долче е совршена и за игра и за спиење. Бебето се забавува со играчките и музичката кутија. Потоа може да спие благодарение на положбата за лежење или да се релаксира со вибрациите.

 

Достапно

Dolce музичка лежалка за бебиња (Релаксатор)

2,750 ден