Седиште за во автомобил ISOFIX 360 - Super 7.mk

Седиште за во автомобил ISOFIX 360

8,350 ден

Удобно и безбедно во автомобил;

Седиштето за автомобил е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 36 кг;

Седиштето може да се користи со изглед „НАЗАД“ за деца со тежина до 18 кг.;

Седиштето може да се ротира 360 степени на пластична основа;

Одобрен и сертифициран според ECE R44 / 04 – тежински групи 0+, I, II и III (0-36 кг.)

Достапно

Седиште за во автомобил ISOFIX 360

8,350 ден