Седиште за во автомобил Trax Relax - Super 7.mk

Седиште за во автомобил Trax Relax

5,650 ден

Седиштето за автомобил е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 25 кг.;
Инсталација на седиштето на возилото со појаси за автомобил за тежински групи 0+, I и II (0-25 кг.);
Седиштето обезбедува одлична заштита и удобност за време на патувањето;
Седиштето гарантира одлична заштита во случај на страничен удар;
Сигурносен појас со 5 точки со меки подлошки за рамото;

Достапно

Седиште за во автомобил Trax Relax

5,650 ден