Седиште за во автомобил Paseo - Super 7.mk

Седиште за во автомобил Paseo

6,990 ден

Удобно и безбедно во автомобил;

Седиштето за автомобил е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 36 кг;

Можност за прилагодување на должината на ремените;

Дополнителни меки влошки за главата и телото на детето;

Достапно

Седиште за во автомобил Paseo

6,990 ден