ИНТЕКС БАЗЕН СО КОНСТРУКЦИЈА И ФИЛТЕР - Super 7.mk

ИНТЕКС БАЗЕН СО КОНСТРУКЦИЈА И ФИЛТЕР

50,990 ден

Базени од брендот ИНТЕКС со метална конструкција иделан за разладување во топлите денови за вас и вашето семејство.
Димензии:549x122cm

Достапно

ИНТЕКС БАЗЕН СО КОНСТРУКЦИЈА И ФИЛТЕР

50,990 ден