Catch Ball (Кеч Бол) - Super 7.mk

Catch Ball (Кеч Бол)

299 ден

Тениското топче во неонска боја се фрла помеѓу играчите и се фаќа со помош на влошки во форма на рака.
Играта Catch Ball им овозможува на оние со лоша координација да се приклучат бидејќи го олеснува фаќањето и на оние со поголема умешност да фатат топки нормално надвор од нивната моќ.

Достапно

Catch Ball (Кеч Бол)

299 ден