Stella – Енергетска нараквица Близнаци

590 ден

Уникатно изработена нараквица со 3 тенки кожени ременчиња, бисерии прекрасно дизајнирана плочка со знакот за хороскоп!
  • Носи смиреност и рамнотежа
  • Преставува силен заштитен амајлија
  • Секојдневен моден акцесоар
  • Пријатна и удобна за носење
  • Квалитетна изработка

Достапно

Stella – Енергетска нараквица Близнаци

590 ден