Cettia – ланче со хороскопски знак Водолија

590 ден

Чувствувајте се исполнето и среќно и привлечете пари и позитивна енергија со уникатен астро ѓердан кој сјае како ѕвездено небо навечер
  • Почувствувајте ја моќта на вашето со coѕвездие
  • Емитира сјај на ѕвезди околу вратот
  • Ги радува љубителите на астрологијата

Достапно

Cettia – ланче со хороскопски знак Водолија

590 ден