Достава и начин на плаќање

Цената на доставата на проиводите е во зависност од типот на производот кој го нарачувате и е според тарифникот на доставната служба со која Super7.mk има склучено договор.

Цената на чинење на доставата ја добивате при извршување на нарачката на нашата веб страна во делот “Кошница“. Доколку нарачката ја правите преку порака на нашите Facebook или Instagram фан страни ќе бидете известени преку порака. Во случај нарачката да ја правите телефонски, операторите од Контакт центарот ќе Ве известат за цената на доставата.

Доставата се врши на цела територија на Република Северна Македонија и цената на чинење за секој производ е иста без разлика на локацијата на која се доставува. Доставата се врши секој работен ден од 9 до 17 часот. Пред да се достави пратката доставувачот е должен да Ве контактира на дадениот телефон за да Ве извести за доставата и да се договорите за времето и/или евентуалната промена на локацијата за достава.


При вршење на нарачката на нашата веб страна може да го изберете начинот на плаќање, а тоа е:

  • Со кредитна или дебитна картичка од брендовите Visa, Maestro или Mastercard
  • Во готово при достава

При вршење на нарачката телефонски или преку нашите Facebook или Instagram фан страни опцијата за плаќање е само во готово при достава.


За правни лица нудиме профактурно плаќање.