ТРД Радио Канал 77 ДООЕЛ Штип
5-та Партиска Конференција 32А, 2000, Штип
ЕМС: 5225329 ЕДБ : 4029998113370
ДДВ : МК4029998113370
Ж-сметка : Стопанска банка 380977541723144

Работно време Понеделник – Петок, 8 – 16 часот

тел: 032 393 777 емаил: sales@super7.mk

За Вашата нарачка е одговорно друштвото кое е наведено на фактурата за стоката. За сите информации, мислења на корисниците, отповикување на нарачки, менаџерот на продавницата Ви е на располагање на е-маил адресата : petar@kanal77.com.mk