Блог - Super 7.mk

Кога сонцето го имаме во изобилство, би било штета да не ја искористиме неговата бесплатна енергија

„Колку многу имате светлина, сонце, безброј сончеви денови,“ , се најчестите зборови кои што ги слушаме како прв впечаток кога некој ќе ја посети нашата земја. „Ех, да го имаме оваа сонце и кај нас како тука!, се некои од коментарите коишто ги слушаме. Ете ние го имаме сонцето, ја имаме светлината но колку ја […]

Одберете поклон според хороскопскиот знак

Не грижете се повеќе, затоа што ние ви подготвивме еден Водич за поклони Дали знаете дека подароците предизвикуваат огромна среќа, особено кога се купени со внимание, љубов и со желба, за да му се допаднат на оној кој ќе ги добие. Кај нас подароци не се поклонуваат само за празници, туку и за родендени на […]

Важна ли е се’ уште астрологијата во време на развој на техонологијата и науката?

Важна ли е се’ уште астрологијата во време на силен развој на техонологијата и науката? Ние веруваме дека е важна! Астрологијата е концепт кој неуморно се провлекува низ времето и концепт кој се’ уште не воодушевува со помислата дека планетарните тела и нивниот распоред можат да имаат силно влијание на нашето секојдневие, но можат во […]

Хороскопски знаци кои ја имаат најстрасната љубов – Среќниќ сте ако си во врска со нив!

Емоциите и љуовта би требало да бидат едноставни, но сите знаеме дека тоа не е така.Меѓутоа не се сите личности такви и некои навистина се комплицирани од другите. Личностите родени во овие четири хоросопски знаци најлесно се заљубуваат. Бик Со Биковите пријатно е да се биде во врска затоа што се многу предани, не играт […]