Route66 - Retro punk машка нараквица - Super 7.mk

Route66 – Retro punk машка нараквица

390 ден

Кожена нараквица со фино обработени рабови и метални делови за cool изглед!
  • Убава и трајна
  • Retro punk дизајн
  • Украсена со метална спојка
  • Го има симболот на сите патници – ROUTE 66
  • Квалитетна изработка

Достапно

Route66 – Retro punk машка нараквица

390 ден