BlackX - Модерен луксузен часовник платинест - Super 7.mk

BlackX – Модерен луксузен часовник платинест

410 ден

Стандардните часовници со стрелки ќе отидат во заборав кога ќе го ставиш на зглоб овој неверојатен часовник
  • Уникатен и модерен дизајн
  • Нов и необичен приказ на времето
  • Луксузен часовник прикладен за секоја прилика
  • Издржлив и цврст
  • Отпорен на удари и вода

Достапно

BlackX – Модерен луксузен часовник платинест

410 ден