Softy Max - Четка за домашни миленици - Super 7.mk

Softy Max – Четка за домашни миленици

610 ден

Револуционерната четка детално и длабински го чисти крзното на твојот миленик!
  • Без влакна во станот
  • Без влакна по облеката
  • Ослободи се од алергениските влакна
  • Заштеди време на нега на домашниот миленик

Достапно

Softy Max – Четка за домашни миленици

610 ден