ЕЛЕКТРИЧНО ЃЕЗВЕ Hausberg - Super 7.mk

ЕЛЕКТРИЧНО ЃЕЗВЕ Hausberg

840 ден

ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ
 СОВРЕМЕН ДИЗАЈН
 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

* МОЌНОСТ: 800 вати
* КАПАЦИТЕТ: 4 шолји кафе
* 360 степени подвижна основа
* пластично тело

 

Достапно

ЕЛЕКТРИЧНО ЃЕЗВЕ Hausberg

840 ден