Тостер Hausberg - Super 7.mk

Тостер Hausberg

910 ден

 ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ
 СОВРЕМЕН ДИЗАЈН
 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

Напон: AC 230V

Фреквенција: 50Hz

Моќност: 750W

ДЕЛОВИ:

 

A. Сијаличка за спремно

Б. Сијаличка за вклучено

В. Клип за отворање/затворање

Г. Долен дел

Д. Внатрешен дел

Ѓ. Горен ден

 

КАРАКТЕРИСТИКИ:

  • 2-дела белгиска чинија за печење
  • Нелеплива плоча за готвење за лесно чистење
  • Поставете исправено за компактно складирање и заштеда на простор
  • Складирање на жици

Достапно

Тостер Hausberg

910 ден