Миксер со сад HAUSBERG - Super 7.mk

Миксер со сад HAUSBERG

1,540 ден

 

  • 7 брзини,
  • моќност од 250W
  • 2L
  • нерѓосувачки челик

    2 години гаранција

Достапно

Миксер со сад HAUSBERG

1,540 ден