Фен за коса Hausberg - Super 7.mk

Фен за коса Hausberg

790 ден

ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ
СОВРЕМЕН ДИЗАЈН
2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

– Моќност 1400W
– 3 брзини –
– Рачка што може да се свитка (идеален за патување)
– Концентратор на воздух

 

 

Достапно

Фен за коса Hausberg

790 ден