Рачен Блендер - Super 7.mk

Рачен Блендер

890 ден

ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ
СОВРЕМЕН ДИЗАЈН
2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

 

Користење на вашиот Stick Blender

  1. Едноставно приклучете го блендерот во штекер. 220-240V ~ 50Hz
  2. Спуштете го миксер во храна и притиснете го прекинувачот за брзина на горниот дел од моторната единица како што е наведено.
  3. Миксерот ќе се вклучи само ако прекинувачот со мала брзина или прекинувачот со голема брзина се депресивни.

 

Достапно

Рачен Блендер

890 ден