Мини Фен за коса Hausberg - Super 7.mk

Мини Фен за коса Hausberg

390 ден

ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ
СОВРЕМЕН ДИЗАЈН
2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

 

Волти: 220-240V

Моќност: :850W

Фреквенција: 50/60Hz

Идеален за патување

 

Достапно

Мини Фен за коса Hausberg

390 ден