Соковник Hausberg - Super 7.mk

Соковник Hausberg

890 ден

ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ
СОВРЕМЕН ДИЗАЈН
2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Внимателно прочитајте го упатството и чувајте го за понатамошна употреба.

  1. Секогаш осигурајте се дека напонот што се користи одговара на напонот номинален на единицата.
  2. Ставете го сокот од цитрус во сува и стабилна, користена исушена крпа за чистење на единицата.
  3. Единицата е погодна за вадење меко овошје, како што се портокал лимон итн., И не може да се користи за тврдите плодови.
  4. Исклучете го уредот за следниве настани:

а. Конусот за печат не работи непречено.

б. Абнормален звук во работењето.

в. Чистење.

г. Не користете ја единицата повеќе.

  1. Престанете да го користите кога сокот од цитрус е прегреан во функција за да се избегне оштетување.
  2. Чувајте го подалеку од децата и избегнувајте опасност.
  3. Капацитетот на садот е 0,75L

 

 

 

Достапно

Соковник Hausberg

890 ден