Пегла Hausberg - Super 7.mk

Пегла Hausberg

890 ден

ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ
СОВРЕМЕН ДИЗАЈН
2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

ПЕГЛАЊЕ НА ПАРЕА
ПОЛНЕЊЕ СО ВОДА
2220-240V~50Hz, 1300W

 

 

Достапно

Пегла Hausberg

890 ден